DEL SALVADOR 2 HOUSE

Descripción proyecto

With the clear will on the part of the clients to live in a one floor house and have privacy, It was decided to design an interior space “closed garden / mediterranean patio” so that all rooms open to it, through a large horizontal window giving continuity to the interior-exterior space.

Leer más

The house is divided into two different volumes that identify its uses: -A volume with a gable roof “traditional house icon”, empty inside where uses are interconnected. It contains the most public spaces of relationship. -The second volumen is a simple horizontal prism that tries to pass discreetly. It contains the private uses. The light of this house is horizontal and continuous, reflected in the walls of the patio. It is a flexible, bright, proper and serene living space.

Alaquas, Valencia l Spain

Architects Francesc de Paula García Martínez, Ana Gil Collado y Francisco Miravete Martín

Quantity Surveyor Irene Vila Díaz, Alfonso Lara Martínez

Pictures Diego Opazo

Subir