CASA LAGUNA MAR MENOR

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 6
Project description
The house is located in a quiet residential area designed a family of 4. It is functional, comfortable and adapts to own needs. Read moreRead less

The house is the central prism located on the upper part of the slope. The internal functional plan is divided into two parts: the first one is a private area for the night rest and the second part consists of a swimming pool, terrace and garden for family fun.


The project of living arrangement ensures good ventilation. Another secondary prism consists of a small kitchen, dining room and terrace where it’s possible area being with friends.

Chiva, Valencia l Spain

Architects

Francesc de Paula García Martínez, Ana Gil Collado y Francisco Miravete Martín

Quantity Surveyor

Eduardo Ferrer Domenech

Pictures

Diego Opazo